Kitab Budak Praktikal

New -10% Kitab Budak Praktikal

'Nak praktikal je pun, tak payah nak berprotokol sangat, asal dapat sudah. Janji boleh grad!'


'Alaaa... jadi budak praktikal ni kerja kau fotostat je pun, nanti dah habis praktikal bolehlah dapat Master in Photocopying.'


'Praktikal bukannya dibayar elaun, tak payah rajin sangat menabur bakti free dekat ofis tu, sampai masa je balik!'


'Praktikal je pun, dengan kemeja tuck in, seluar slack, kasut kulit, siap tie bagai! Ewww, nerd alert....'


KAU PERNAH DENGAR SUARA-SUARA YANG MACAM TU?


Disebabkan pemikiran yang macam itulah wujudnya KITAB BUDAK PRAKTIKAL ni!


Selamat menelaah

Write a review

Please login or register to review
  • Views: 138
  • Product Code: 978-967-2062-54-7
  • Availability: In Stock
  • RM22.00
  • RM19.80
  • Ex Tax: RM19.80

Tags: Kitab budak praktikal'

Facebook Comments ()