Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9 Bangau Oh Bangau!

Bangau Oh Bangau!

-75% Bangau Oh Bangau!

Nikmat kehidupan yang dikecapi perlu dihargai dan disyukuri. Bukannya sekadar untuk dinikmati kerana nikmat ini bukan kekal abadi. Suatu hari nanti ia akan pergi bersama jasad yang dikandung tanah. Nikmat yang kekal abadi akan menyusuli berdasarkan amal yang dibekali.

Buat mereka yang sering lupa dan lalai, hargailah hidup ini!

Cerita yang suka duka dan penuh pengajaran sering berlaku dalam kehidupan kita. Jadikan ia pengajaran terbaik dalam kehidupan. Garapan santai himpunan kisah kehidupan yang penuh teladan.

Kisah yang diungkapkan dengan cerita yang santai dan ada dialog. Apabila membaca kisah ini kita akan terus memahami situasi cerita. Perjalanan 25 cerita yang kena dengan situasi harian kita menjadikan cerita ini dekat di hati pembaca. 

 

 

Write a review

Please login or register to review
  • Views: 3566
  • Product Code: 978-967-0392-79-0
  • Availability: In Stock
  • RM20.00
  • RM5.00
  • Ex Tax: RM5.00

Tags: Bangau Oh Bangau!

Facebook Comments ()