Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9 Membina Kekayaan dengan Pengurusan Kewangan Peribadi Berkesan

Membina Kekayaan dengan Pengurusan Kewangan Peribadi Berkesan

-71% Membina Kekayaan dengan Pengurusan Kewangan Peribadi Berkesan

 

Sepanjang kita mencuba dan mencari hala tuju kewangan bagi meningkatkan taraf hidup, ada di antara kita yang menemui jalan buntu pada pengakhirannya. Mengapa? Jawapan itu hanya ada pada diri kita sendiri. Kehadiran buku unik ini mendedahkan kelemahan dan kekuatan kita menguruskan wang. Malah, ia menetapkan wawasan dan laluan serta teknik untuk mencapai kebebasan kewangan mengikut acuan sendiri.
 
Dengan adanya pemahaman mengenai sikap dan tabiat berbelanja, kita mampu mencipta legasi kekayaan keluarga. Persoalannya, adakah kita bersedia untuk mencapai kebebasan kewangan mengikut cita rasa sendiri? Selain memaparkan teknik yang mudah difahami dan dilaksanakan, buku ini memuatkan info teknologi yang membantu kita membangunkan pelan perbelanjaan bulanan dengan cepat dan berkesan. 
 

Write a review

Please login or register to review
  • Views: 1993
  • Product Code: 978-967-0392-47-9
  • Availability: In Stock
  • RM35.00
  • RM10.00
  • Ex Tax: RM10.00

Tags: Membina Kekayaan dengan Pengurusan Kewangan Peribadi Berkesan

Facebook Comments ()