Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/mustread/public_html/home/system/library/template.php on line 9 313 Kod Rahsia Guru Super

313 Kod Rahsia Guru Super

-50% 313 Kod Rahsia Guru Super

  • TAJUK      : 313 Kod Rahsia Guru Super
  • PENULIS  : RAHIMAH GHAZALI
  • ISBN         :  978-967-0392-35-6

Guru mewarisi tugas para nabi dan rasul untuk mendidik masyarakat.  Guru mengajar masyarakat menjadi insan yang berilmu. Insan yang berilmu itu nanti akan mengenal Tuhan, tahu membezakan yang baik dan buruk dan berjasa kepada diri, masyarakat dan negara.
Guru merupakan pendakwah, kaunselor, ikutan (role model) dan pemimpin. Semua tugas ini dijalankan secara serentak dan memerlukan kemahiran dan pengalaman dalam bidang tersebut.
Bagaimana mahu merealisasikan tanggungjawab ini? Ikuti 313 kod rahsia guru super. Buku ini memberi panduan bagaimana mahu menjadi guru yang hebat! Terkandung di dalamnya rumusan dan kriteria yang perlu ada di dalam diri seorang insan bergelar guru. Solusinya, guru cemerlang adalah asas pembangunan pelajar yang terbilang.

Write a review

Please login or register to review
  • Views: 2025
  • Product Code: 978-967-0392-35-6
  • Availability: In Stock
  • RM19.90
  • RM10.00
  • Ex Tax: RM10.00

Tags: 313 Kod Rahsia Guru Super

Facebook Comments ()